Compromesos amb el creixement dels nostres clients

Fa 10 anys vam decidir ser “els nostres propis caps” i vam muntar Komunícalo amb la il·lusió d'oferir als nostres clients el que millor sabem fer cadascun de nosaltres.

Marc: amb més de 20 anys d'experiència al món del Marketing en sectors molt diferents i en països tan diversos com Espanya, Itàlia, Portugal i Xina, ajudo a les empreses a pensar estratègicament, identificant noves oportunitats i desenvolupant un pla d'acció per fer créixer el negoci.

Cristina: sóc una periodista reconvertida a programadora web, la qual cosa em permet a més de dissenyar les webs, generar continguts i aconseguir un bon posicionament. El món d'Internet evoluciona molt ràpid, per això sempre estic en formació contínua.

Els clients ens són fidels (alguns porten des del primer dia amb nosaltres) i ens recomanen. Els nostres millors comercials són clients satisfets. Ens encanta dir que tenim clients de 4a o 5a generació, és a dir, que del client original ha passat boca-orella per altres 3-4 clients satisfets que ens han anat recomanant uns a uns altres.

No pretenem ser el que no som ni fer el que no sabem fer:

Som una pime i fem Marketing i webs ben posicionades.

Vols vendre més?

Contacta'ns i t'explicarem com podem ajudar-te